Haluatko asennusliikkeeksi?

Asennusliikkeelle tuotteen laatu, asennuksen vaivattomuus, toimivat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat ovat tärkeimpiä tekijöitä.

​ FuranFlex – menetelmä on jo yli 20 vuotta käytössä ollut sukitusmenetelmä ilmanvaihtokanavien ja savuhormien korjaukseen (ns. hormisukitus- menetelmä). FuranFlex tuotemerkki on rekisteröity ja menetelmä patentoitu v. 1994. FuranFlexin suurin käyttöalue on kokonaisten taloyhtiöiden vanhojen ilmanvaihtohormien korjaukset linjasaneerausten yhteydessä.


FuranFlex on laadultaan ainutlaatuinen: Ei edistä paloa (patentoitu palamaton kivi-komposiitti), Ei kerää kosteutta itseensä, D-luokan tiiveys, VOC, TVOC ja formaldehydi testattu, korroosion – , haponkestävä ja 25 vuoden materiaalitakuu.
FuranFlexin asennusaika sukitusmenetelmällä on ainutlaatuisen lyhyt.

FuranFlexin asennuslaadusta on jo 15 vuoden käyttökokemus Suomessa ja naapurimaassa Ruotsissa sitä on asennettu jo parikymmentä vuotta. FuranFlex on testattu ja sertifioitu kansallisesti ja kansainvälisesti. FuranFlexillä on laadunvalvontasopimus ja tuote on vakuutettu. FuranFlexin keskimääräinen toimitusaika on. 1-2 viikkoa ja tuote on aina hyvin pakattu.


Ventian henkilökunta käsittelee tilaukset viipymättä ja on aina valmis palvelemaan.

Lue lisää FuranFlex ja VentilFlex sukituksesta.


Starttipaketti
Uuden asennusliikkeen on tilattava starttipaketti, johon kuuluu Ventia Oy:n tarjoama lyhyt koulutusjakso, höyrykone ja yleisimpiin asennuksiin vaadittavat tarvikkeet.

FuranFlex ja VentilFlex sukituskone, höyrykone

FuranFlex höyrygeneraattori

Kehittää 110°C vesihöyryä. Konetta voi liikutella ja kantaa esim. kerroksiin.

FuranFlex ja VentilFlex sukitus - adapterit ja lisätarvikkeet.

Lisätarvikkeet

Starttipakettiin kuuluvat tarvikkeet ilmoitetaan starttipaketti hinnastossa

FuranFlex sukituksen virallinen maahantuoja Suomessa: www.ventia.fi info@ventia.fi | 020 741 7121

%d bloggaajaa tykkää tästä: