Ilmanvaihtohormien kunnostaminen FuranFlex® / VentilFlex® sukituksella, ympäristöarvot ja kestävä kehitys huomioon ottaen!

Ruotsin Byggvarubedömningen (Rakennustarvikkeita arvioiva taho) suosittelee FuranFlex ja VentilFlex sukitusta. Kyseinen taho on alan johtavia ympäristöajatteluun liityvissä arvioineissa. Tuote, jota taho voi suositella on oltava tarkasti arvioitu ottaen huomioon useita ympäristökriteereitä. Arvioinnin pohjana on mm. rakennustuotteeseen liittyviä ilmoituksia ja tuotteen turvallisuuteen liittyviä tietoja. Ruotsin rakennustuotteen arviointi on kokonaisvaltainen rakennustuotetta koskeva arviointi, josta rakennustarvikkeita arvioiva taho antaa arvosanan: Suositellaan, hyväksytään tai vältetään. Rakennustuotteiden arvioija antoi FuranFlex / VentilFlex komposiittisukille korkeimman ”Suositellaan” arvosanan. Eli kyseessä on erinomainen tuote ympäristöä ajatellen. Ruotsalaisen yhteistyökumppanimme Skorstensfolket Sverigen toimitusjohtajan, Tellestamin mukaan tämä on hieno saavutus. FuranFlex ja VentilFlex on ajan saatossa läpäissyt useita testejä erinomaisilla tuloksilla. Ruotsin Rakennustarvikkeiden arvioijan suositus tuottelle vahvistaa, että FuranFlex / VentilFlex on erinomainen valinta myös ympäristöä ajatallen.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: